Mестни избори 2019: Корнелия Нинова: „Пазете резултатите в изборната нощ, ще се опитат да ги манипулират“ (видео)

Mестни избори 2019: Корнелия Нинова: „Пазете резултатите в изборната нощ, ще се опитат да ги манипулират“ (видео)

Промянта за Видин е възможна, категорична бе Нинова.
Председателят на БСП – Корнелия Нинова заяви категоричната си подкрепа към кандидата за кмет на Видин Любомир Георгиев и листата за общински съветници на Левицата.

Корнелия Нинова – председател на БСП
„Един учител винаги работи за бъдещето, защото работи с деца. Такъв и кмет ще бъде той! Кмет на Видин, който гарантира неговото добро бъдеще… Тук съм, за да подкрепя кандидатите за кметове на населени места, кандидатите за общински съветници, които трябва да бъдат неговия екип. Едно прекрасно съчетание между опитни и мъдри хора, но и млади и енергични, които взаимно да се допълват.“

Любомир Георгиев, кандидат за кмет на Видин от Коалиция „БСП за България“, заяви пред стотиците симпатизанти в залата на филхармонията, че само заедно можем да постигнем положителна промяна.

„Аз ще работя за Вас и Вие работете за мен, за Община Видин, за хората на Видин. Всички ние, които сме в тази зала и извън нея – гражданите на Видин, трябва да работим за промяна. Трябва да променим статуквото.“

Корнелия Нинова бе категорична, че е време да се спре съвременното робство, бедността и страха в хората.

Корнелия Нинова – председател на БСП
„Говорете на хората! Да не се страхуват. Много ме притеснява страха в хората – страх, насаждан с години, както и това, че ако си кажеш мнението, ще те уволнят от работа. Пожелайте промянта във Видин и тя е възможна. На 27-ми да се поздравим с победа и с номер 56!

ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder