Депутат от НФСБ пита репортерка с какво бельо е дошла на работа (Видео)

Депутат от НФСБ пита репортерка с какво бельо е дошла на работа (Видео)

Депутат от НФСБ пита репортерка с какво бельо е дошла на работа в парламента. Скандалният въпрос от изключително интимен характер е зададен от народния представител Петър Петров в кулоарите на парламента, където го притиска екип на телевизията на „Атака“, съобщи Дарик.
Петров, видимо изнервен от питането на тв екипа на Волен Сидеров за обещаната и непостигната към момента пенсия от 300 лв., атакува репортерката:
„Вие сутринта с какво бельо тръгнахте?“
Журналистката на партийната телевизия на „Атака“ е меко казана втрещена и пита учудващо „Моля?!“, личи от записа, разпространен от партията във Фейсбук.
Петър Петров отново повтаря достатъчно интимния въпрос: „Кажете с какво бельо тръгнахте сутринта?“
Репортерката му казва възмутено: „Вие нямате право да ми задавате такива въпроси“.

ВЪЗДЪРЖАНИЕ ПО ПАТРИОТАРСКИ В ЛИЦЕТО НА ВМРО И НФСБ

Ден, след като предадоха пенсионерите у нас и се въздържаха при гласуването на 300 лева минимална пенсия, Обединените патриоти от НФСБ и ВМРО не показаха никакво чувство на вина.В това видео може да чуете и как депутатът от НФСБ Петър Петров пита репортерка на Телевизия Алфа с какво бельо е дошла на работа. Скандалният въпрос бе зададен на журналистката Радослава Маринова, след като тя питаше депутати от ВМРО и НФСБ защо не са подкрепили предложението за 300лв. минимална пенсия.

Gepostet von ПП АТАКА am Mittwoch, 4. Dezember 2019

Преди година отново Петър Петров се прояви с натуралния си изказ, след като заяви, че държавата трябва да строи детски социални домове, за да може майките на деца с увреждания да ходят на работа. Скандалът отекна достатъчно шумно, защото се разви точно след репликата на Валери Симеонов към протестиращите майки, заради което той подаде оставка като вицепремиер.

Екип:Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder