Комедийно събитие в Монтана на 19 декември

Комедийно събитие в Монтана на 19 декември

Вицария е комедийно събитие за вицове и смешни истории тип Open Mic и ще посети за първи път Монтана в бар The Hub на 19 декември от 20:00 ч.
Всеки може да участва или да не участва! Ако знаеш вицове или си добър разказвач на смешни истории, сцената е твоя. Ако ли не – просто гледай, кефи се и аплодирай, който сметнеш, че заслужава!
Всеки участник ще получи сцената за себе си, а най-аплодираният разказвач ще спечели безплатен вход за двама за събитие по избор в бар The Hub. Измерването на най-аплодираният разказвач ще стане посредством специална инсталация на екран пред публиката и прецизно точкуване.
Ще станете свидетели на динамична класация с резултатите на участниците и всеки ще получи шанс да излезе отново, за да подобри резултата си и да се изкачи до първа позиция.
Вицария е комедийното събитие за вицове и смешни истории, създадено от haha.bg – социалната мрежа за вицове и смешни истории. Водещ на събитието е създателят на www.haha.bg – Дамян Диамандиев, който има над 30 комедийни събития зад гърба си и е горд носител на наградата на публиката на габровския „Благолаж“ за наддумване с хумор.
Вход на събитието: 5 лева

Екип:Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder