Нено Димов подаде оставка

Нено Димов подаде оставка

В кабинета на министър-председателя Бойко Борисов бе депозирана оставката на министъра на околната среда и водите Нено Димов, съобщи Novini.bg.

Премиерът Борисов прие оставката на министър Димов, съобщиха от пресцентъра на правителството.
Според информация на NOVINI.BG оставката на Димов е изпратена до Министерски съвет.
Очаква се в близките дни да има Коалиционен съвет. Димов бе министър на околната среда и водите от квотата на „Обединени патриоти“. Задържането на Димов бе сравнено с показно убийство от вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов.
Нено Димов беше единственият действащ министър в демократичната история на България, който прекара една нощ в ареста. Задържането му се смята за безпрецедентно.

Припомняме, че вчера главният прокурор Иван Гешев беше в гр. Перник с по повод водната криза в града. А следователи от Следствения отдел на Специализирана прокуратура, съвместно с органите на ДАНС, КПКОНПИ и МВР извършиха действия по разследването-претърсвания и изземвания в Областна администрация – Перник, ВиК – град Перник и Министерство на околната среда и водите.
Събрани бяха доказателства за извършени престъпления от длъжностни лица, довели до проблемите с водоснабдяването в град Перник.

Екип:Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder