Втора жена в Северозапада става жертва на брутално насилие от началото на 2020 г.

Втора жена в Северозапада става жертва на брутално насилие от началото на 2020 г.

За поредно брутално посегателство над жена, което се е случило вчера сутрин във Видин, научи ВидинВест. 37-годишен познайник на правоохранителните органи е причакал пред дома й и е нанесел жесток побой с бокс над млада видинчанка. 30-годишната жена е с тежки травми на главата, счупен нос, фрактури и кръвонасядания. Извършителят е задържан за 24 часа в полицията. Сигнал за престъплението е получен на тел.112.

По информация на ОУ на МВР-Видин медици са транспортирали жената в спешна помощ. В хода на оперативно-издирватели мероприятия и разпита на пострадалата, разследващите са установили съпричастността към деянието на 37-годишния мъж. Същият е нанесъл побой на жертвата и в периода на коледните празници, за което му е бил съставен предупредителен протокол от органите на МВР.

Зверското нападение се е случило пред очите на 2-годишното дете на младата майка.Посегателството се е случило вчера сутрин, докато майката е извеждала детето си за детска градина. Жената е била посрещната с удари от агресивния мъж пред врата на жилището си и е успяла да скрие прикрие детето си, заставайки между него и нападателя. Благодарение на тази нейна бърза реакция детето е здраво, но е силно уплашено от преживяната травна. Побоят, който е нанесен с бокс над младата жена, е бил толкова ожесточен, че цялата етажна площадка пред жилището й е била окървавен.

Агресивното нападение не е първото на 37-годишния познайник на МВР. Освен, че по коледните празници отново е нанесъл жесток побой над същата жена, същият преди няколко години е нападнал и друга жена, но тогава се е разминал с административно наказание. Нападнатата вчера млада майка вече е подала сигнали до всички отговорни институции и по информация на ВидинВест е силно притеснена както за своя живот и здраве, така и за този на невръстното й дете.

Нападателят е бил задържан своевременно за 24 часа от органите на МВР, които са реагирали светкавично в случая. В момента съдбата на насилника се решава Районна прокуратура, която следва да прецени дали агресорът следва да остане още 72 часа зад решетките, както и по какъв начин ще процедира Темида в последствие с него. Припомяме, че това е вторият случай на брутално посегалство върху жена в Северозападна България от началото на годината. Преди дни във врачанското село Галиче брутално бе убита и изнаселена 18-годишната Андреа.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder