Топ вести
28.02.2020 - Заради коронавируса: Отменят масовите мероприятия във Видин
28.02.2020 - Прогноза за времето с Боряна Бориславова
28.02.2020 - След обвиненията в източване на Общината, „ЕКО-ТИТАН“ с позиция до Видин Вест ТВ
28.02.2020 - Пожар изпепели търговски обект във Видин (Новините на Видин Вест – ранна емисия)
28.02.2020 - Над 1 500 знамена за 3 март подаряват в община Враца (СНИМКИ)
28.02.2020 - В област Видин работят 21 екипа по механизъм за включване и предотвратяване на отпадането от образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст (СНИМКИ)
28.02.2020 - Гл. инспектор Владимир Герасимов: „Шофьорите имат 3 години да впишат газовата си бутилка в талона“ (Утро с Видин Вест)
28.02.2020 - Как да се предпазим от Коронавирус? (СНИМКИ)
28.02.2020 - Превантивни мерки и информационна кампания за Коронавирус във Враца (СНИМКИ)
28.02.2020 - Премахват 908 незаконни постройки в Монтана
Ескалира напрежението пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството

Ескалира напрежението пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството

Няколко десетки души са пострадали вследствие на ескалиралото напрежение между протестиращи и униформени пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Тълпата настоява за оставката на регионалния министър Петя Аврамова. Броят на протестиращите се увеличава.
40 човека са били обгазени, те ще бъдат транспортирани до ИСУЛ, където има очна клиника. Движението около сградата не е затруднено. Кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери пречиствателната станция за питейни води „Бистрица“. От Столична община уточняват, че съоръжението се използва за управление на водопроводната система на София, в него се подават и данни от всички локални резервоари в системата. Според перничани от самото начало на кризата не се оценява правилно отговорността на МРРБ. Сред ранените има както протестиращи, така и представители на органите на реда. На място има екипи на Бърза помощ, които оказват медицинска помощ на пострадалите от сълзотворния газ. Протестиращите се отправят към Министерския съвет, предаде novini.bg. Протестът се организира от Инициативен комитет „Спаси Перник“.

EКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder