Община Видин участва за поредна година в Международното изложение „Ваканция и Спа Експо“ (Снимки)

Община Видин участва за поредна година в Международното изложение „Ваканция и Спа Експо“ (Снимки)

Международната туристическа борса е най-голямата в страната и се провежда от 13 до 15 февруари в Интер Експо център, София.

Община Видин участва за поредна година в престижното изложение. 37-то издание бе открито от министъра на туризма Николина Ангелкова. По време на събитието заместник-кметът Борислава Борисова се срещна и разговаря с нея и със заместник-министъра на туризма Ирена Георгиева, като отправи към тях покана да гостуват във Видин за началото на турсезона, информират от сайта на Община Видин.
Посетителите, които проявяват интерес към видинския щанд, могат да се запознаят с туристическия потенциал на Общината чрез рекламните материали – карти със забележителностите на крайдунавския град, каталози и албуми. По този начин се акцентира върху богатото културно-историческо наследство, събитийния календар, развитието на града през различните епохи. Тази година вниманието е насочено и към популяризирането на винения туризъм в региона.
С участието си в борсата Община Видин има възможност да се представи пред потенциални клиенти: туроператори, туристически агенции, индивидуални туристи, медии.


Снимки:Община Видин

Екип:Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder