Ограничиха достъпа на видинчани до социалните услуги заради COVID-19 (СНИМКИ)

Ограничиха достъпа на видинчани до социалните услуги заради COVID-19 (СНИМКИ)

Гишетата във фоайето на Дирекцията за „Социално подпомагане“-Видин приемат граждани, като служителите са със медицински маски, достъпа е само до там, на горните етажи не се допускат външни лица.

Със заповед на кмета на Община Видин, считано от 9 март се ограничава достъпът на външни лица до всички социални услуги на територията на Общината.
Припомняме, че са преустановени посещенията на културни мероприятия, кина, театри, концертни зали, фитнес зали, тържества, чествания и др., в които се събират много хора на закрито, а също и организирането на масови културни, туристически и други мероприятия на открито – концерти, фестивали, изложения и др. Провеждането на спортни мероприятия ще се извършва без публика.
Забранява се провеждането на извънкласни дейности, олимпиади, учебни практики, състезания, турнири, ученически игри и др., в които участват деца и ученици.
В сградата на Общинска администрация – Видин и в сградите на всички общински предприятия ще се извършва четирикратна дезинфекция и редовно проветряване на кабинетите и помещенията.
Копие от заповедта е изпратено на началника на Регионалното управление на образованието и на директора на Регионалната здравна инспекция във Видин, както и на всички заинтересовани институции.
Документът е издаден във връзка с регистрирани случаи на коронавирус на територията на Габрово и Плевен, и препоръка на Националния оперативен щаб, за недопускане разспространението на заразата.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder