Кои са най-големите загуби от спортни залози?

Кои са най-големите загуби от спортни залози?

Спортните залози са изпълнени с тръпка от очакване на резултатите и огромно вълнение, когато играчът спечели. Всяка монета обаче има две страни, така че можете да се поздравите с успех, но можете и да отбележите солидна загуба. Ако се залага с малки суми, разочарованието няма да е много голямо, но ако допуснем, че става дума за заложени милиони, то тогава изживяването ще бъде много неприятно. Нашите партньори от CasinoRobots.com ще разкажат за някои от най-шокиращите загуби в историята до днес.

Един милион долара по малко за Дейвид Онеса

Дейвид Онеса още познат като Вегас Дейв е един от най-известните хора, които залагат на спорт. В неговия Инстаграм профил, той се хвали огромни залози и още по-големи печалби. Късмет на Онеса обаче му изневери през 2016 година, когато той заложи умопомрачителната сума от 1 милион щатски долара на женската шампионка по ММА – Миша Тейт. Тя се изправи срещу Аманда Нунес, за да защити колана си, но за 3 минути и 16 секунди загуби мача. По този начин Вегас Дейв се сбогува с милиона, макар че това не го отказа да залага на спорт и до ден – днешен.

Хазартните приключения на Майкъл Джордан

Известният баскетболист Майкъл Джордан е заклет комарджия. Той залага не само в казината, но и на спортни залози. Един от най-големите му провали е загубената сума от 1,2 милиона долара, когато Майкъл е решил да залага на голф. След като се сбогува с впечатляващата сума, той се опита да възстанови загубите с нови залози. Това, което успя да върне е само 300 000 хил. щатски долара. Някои твърдят, че баскетболистът е спрял кариерата си именно заради хазартната зависимост, но дали това е вярно, можем само да гадаем.

Стивън Ричърдс – от ремонти на покриви до хазартни загуби

Друго известно име, което претърпя не малка загуба от залози на спорт, е това на Стивън Ричърдс, който се занимава с ремонти на покриви във Великобритания. Той е и ревностен фен на спортните залагания, които са му донесли много пари през живота. Ричърдс бе спечелил 38 970 британски лири със залог от 10 паунда. Той бе поставил 12 ръгби мача в права колонка и хвана всички тях.
Една седмица по-късно обаче той реши да заложи 30 000 долара за победа над Уелс срещу Австралия и сгреши фатално. Австралия победи с 30-26 на стадион „Милениум“ в Уелс. Тази загуба ще се помни дълго, както и солидната сума, която британецът трябваше да прежали.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder