Община Видин напомня на гражданите да ползват административните електронни услуги

Община Видин напомня на гражданите да ползват административните електронни услуги

Центърът за информация и услуги на гражданите на Община Видин продължава да работи в условията на обявеното извънредно положение във връзка с разпространението на коронавируса, при засилени противоепидемични мерки.
В същото време в сайта на Общината потребителите може да намерят подробна информация за услугите, включително и за електронните, които предлага институцията.

В раздел „Сигнали на граждани“ се предоставя възможност да се подават сигнали и снимки. Докладването се извършва през уеб (https://kmetevij.com) и/или мобилно приложение. Сигналът се завежда автоматично в документооборотната система. Необходимо е гражданите да посочат контакти, за да получат обратна връзка от администрацията.

Друга възможност за подаване на сигнали, жалби, искания, заявления е изпращането им на официалния имейл адрес: kmet@vidin.bg. (чрез електронен подпис).

В раздел „Услуги“ тематично са описани електронните административни услуги с подробна информация, има образец на заявление за попълване. Там е посочено какви са необходимите документи, които трябва да се приготвят предварително и как да бъде получен резултата по избран от гражданина начин.

Потребителите, които разполагат с валиден квалифициран електронен подпис или ПИК на НОИ, могат да ползват по-голяма част от предоставяните от Общинска администрация – Видин електронни услуги през Системата за сигурно електронно връчване – централизирана платформа за предоставяне на услуги от администрациите, поддържана от Държавната агенция за електронно управление.

Начинът на плащане се извършва:
По банкова сметка:

Банка: БАНКА ДСК ЕАД
Банкова сметка: BG 03 STSA 9300 8400 0460 00
BIC: STSABGSF;

Виртуален ПОС терминал на Epay чрез системата за сигурно електронно връчване с КЕП на адрес: https://edelivery.egov.bg/.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder