ДА ПОМОГНЕМ НА МАЛКАТА МАРТИ!

ДА ПОМОГНЕМ НА МАЛКАТА МАРТИ!

Едно малко слънчице иска да продължи да грее, за да има щастливо детство и възможността да порасне, да продължи да бъде чудото на своите родители, и на всички нас!

От Община Берковица призовават, да помогнем на малката Марти, която има нужда от Вас и Вашата помощ! Както сегашната ситуация, в която се намира страната ни, ни учи на самодисциплина и смирение, така и Марти ни учи на борбеност, себеотдаване, вяра, любов!
Момиченцето се роди на 13.09.2019 г. едва 2080 грама. Скоро станало ясно, че страда от чернодробна недостатъчност. В Турция са направени две операции, които да предотвратят чернодробната трансплантация. За съжаление, очаквания резултат не е на лице и тази тежка интервенция ще трябва да бъде направена до шест месеца, за да живее Марти.
Паради настъпилата криза в световен мащаб, офертата от страна на германската болница се бави, както и възможността да се направят изследвания на потенциалния донор. От известно време Марти получава гъбични инфекции, но родителите успяват да овладяват състоянието й. Надяваме се състоянието ѝ да се задържи стабилно до получаване на окончателната оферта от болницата и събирането на средствата.
Към 22.03.2020 година събраната сума по сметките е около 195 000 лв. , а необходимата сума е 270 000 евро , която е непосинилна за едно семейство.

Нека се обединим и да покажем, че Ние българите сме ГОЛЕМИ ЧОВЕЦИ! Нека докажем ,че СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!
Настъпилите тежки времена по – скоро ни „затварят в черупките“, но сега БОГ иска да види у нас точно обратното – как не сме егоисти, как можем да изпитваме емпатия, как подкрепяме най-уязвимите, какво носим в сърцата си и защо заслужаваме опрощение !
Да отворим сърцата си и да помогнем на едно семейство да бъде щастливо!
❤️ ДАРИ и СПОДЕЛИ ❤️ МАРТИ ИМА НУЖДА ОТ ТЕБ ❤️
Дарителска банкова сметка в ОББ:
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG97UBBS80021090843440
Бенефициент:
Мартина Емилова Младенова

⬇️ ЗА ДИРЕКТНО ДАРЕНИЕ ⬇️ Линк към HELPKARMA ⬇️
helpkarma.com

ИЗТОЧНИК:facebook.com

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder