ПИК НА COVID-19 ВЪВ ВИДИН! ЗАРАЗЕНИТЕ МИНАХА 70, ИМА И ДВАМА ПОЧИНАЛИ (видео)

ПИК НА COVID-19 ВЪВ ВИДИН! ЗАРАЗЕНИТЕ МИНАХА 70, ИМА И ДВАМА ПОЧИНАЛИ (видео)

Противно на уверенията на властите домът за възрастни хора Пламна. Там освен досегашните 4 случая има още 11 нови сред които и от персонала.

По данни на РЗИ – Видин, за последното денонощие има регистрирани 11 случая на коронавирус в област Видин, като всички те са на лица от Дома за стари хора в с. Гара Орешец. 8 от положителните проби са на домуващи и 3 – на персонала. Изследвани са общо 41 човека, като общия брой на заболелите от COVID-19 от социалното жилище е 15.
77-годишна жена от гр. Грамада и 71-годишен мъж от гр. Видин, заразени с коронавирус, са починали в МБАЛ „Света Петка“ – Видин. И двамата са приети и лекувани в Неврологично отделение с мозъчен инсулт и множество придружаващи заболявания. Прокуристът на видинската болница д-р Найденова изведе като причина за леталния изход тежкото неврологично страдание на двамата пациенти, а не коронавирус инфекцията. Областна администрация Видин изказва съболезнования на семействата на починалите.
Към 17,00 ч. на 27.04.2020г., потвърдените случаи на коронавирус в област Видин са 73, като 31 от тях са медицински служители. Двама пациенти, положителни за COVID-19 , са починали. Четири лица вече са излекувани.

ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИТЕ…

ЕКИП: ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder