Не правете тези 6 грешки, ако ви изневерят

Не правете тези 6 грешки, ако ви изневерят

Не сте мислили, че това може да ви се случи, но за съжаление партньорът ви е изневерил. Така че сега актуалният въпрос е: „Как да преодолея изневярата?“ Да бъдеш излъган е болезнено преживяване, но ако избягваш тези грешки, ще бъдеш една крачка по-близо до душевното изцеление.
Не се опитвайте да му отмъстите
Може да искате да обидите партньора си в социланата мрежа, да си планирате да навредите на колата му или може да спретнете някоя своя афера. Във филмите, когато хората се учат как да преодолеят изневярата, първият им начин на действие понякога е да се изравнят. Но в действителност това не е добра идея. Ако действате разрушително, това няма да донесе никаква полза – дори може да има финансови последици. Опитът да направите същото в отговор на изневярата поддържа гнева жив, което ще ви попречи да продължите напред и да се възстановите от обидата. За да се възстановите от изневярата, трябва да се опитате да бъдете в един и същи отбор, а не в противниковия. Отмъщението ще ви даде моментно удовлетворение, но ще ви донесе още куп неприятности.
Не се отчайвайте
Нормално да имате желание непрекъснато да плачете след раздялата. Особено когато раздялата е след дългосрочна връзка, ще се нуждаете от време за възстановяване. Осъзнайте, че тази ситуация няма да ви унищожи. Животът ви не свършва. Да се ​​барикадираш в апартамента си, да ядеш сладолед със спуснати щори на прозорците, да гледаш телевизия и да не отговаряш на телефона си, е лоша идея. Мислете за това като за шанс да започнете отначало. Да, може да е различен живот, но нещата може да се окажат още по-добри.
Не играйте ролята на жертвата
Вярно е, че по всяка вероятност не сте заслужили някой да ви изневерява, но това не означава, че трябва да се самосъжалявате. Ролята на жертвата ще ви накара да се почувствате безпомощни и това ще продължи да ви кара да се чувствате зле. В резултат на това самочувствието ви ще спадне и ще ви е трудно да участвате в живота си по пълноценен начин. Много по-ефективно ще е да се „излекувате“ с подаръци, които да си направите без да фалирате рабира се. Дамите добре знаят колко е ефективна шопинг терапията.
Не включвайте децата
Ако имате деца, направете всичко възможно да предотвратите участието им в проблема, докато не е абсолютно необходимо. Ситуацията трябва да остане между вас и вашия партньор. В противен случай това ще обърка децата и те ще решат, че трябва да избират между вас двамата. Давайте на децата информация само при необходимост, като се стремите да им внушите, че всички ще оцелеете в тази ситуация. Те могат да знаят, че сте разочаровани, но наистина трябва да знаят, че няма да ви загубят.
Не позволявайте на някой друг да решава дали ще се разделите или не
Майка ви ви кара да го оставите. Сърцето ви казва да му дадете още един шанс. Но вие ще прецените дали връзката си струва да се спаси или не. Никой друг не може да оцени кое е най-доброто за теб за напред. Ти си единственият човек, който може да реши дали искаш да продължиш да бъдеш в тази връзка или не. Запомнете, това е вашият живот. Не е срамно да останеш и не е срамно да си тръгнеш.
Не пренебрегвайте случилото се
Може да облекчите болката като просто пренебрегнете изневярата на партньора си. Но това няма да реши основните проблеми във вашата връзка. Опитът да се игнорира случилата се изневяра ще постави връзката само на разклатена основа. Преди да разберете дали да инвестирате във възстановяване на връзката, трябва да разберете защо изневярата се е случила. Комуникацията е важна база за всички взаимоотношения.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder