Започна дългоочаквания ремонт на ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ във Видин (Видео)

Започна дългоочаквания ремонт на ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ във Видин (Видео)

Днес в двора на ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ се стоя официална церемония „Първа копка“ за стартирането на изпълнението по договор за модернизация на образователната инфраструктура на Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ и Професионална гимназия по туризъм „Михалаки Георгиев“, гр. Видин“. 

Договорът е на стойност над 1 млн. лв. с вкл. ДДС и е сключен в изпълнение на проект „Обновяване и модернизация на регионалната образователна инфраструктура чрез подобряване на материално-техническата база на 15 държавни професионални гимназии в системата на МОН в областите Видин, Враца, Монтана  и Плевен“. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. , съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие и е част от Процедура  „Подкрепа за професионалните училища в Република България“. Директорката на училището разясни какво включва обновяването на училищтната сграда.
На събитието присъстваха и кметът на Община Видин д-р Цветан Ценков, началник на РУО-Видин Веселка Асенова и зам. областния управител Анжело Методиев.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder