Божков продължава с опитите си за интриги, намеси и Домусчиев

Божков продължава с опитите си за интриги, намеси и Домусчиев

Обвиняемият бизнесмен Васил Божков, който е напът да се превърне в гробокопача на ПФК „Левски“ и разпространи скрийншотове на есемеси, за които твърди, че са с финансовия министър Владислав Горанов, днес отново продължава с опитите си да плете интриги и да дестабилизира държавата, предаде Novini.bg.

Днес в 08.00 часа скандалният Божков разпространи нов пост във facebook. В него той напада бизнесмена Кирил Домусчиев.
Той показа документ, според който Домусчиев се уговаря с Божков да се дават 20 млн. лв. за реклама на „Национална лотария“ АД, „Ню геймс“ АД на Нова телевизия.

Той твърди, че със срещата били свързани премиерът Бойко Борисов и финансовия министър Горанов, но такива данни изобщо няма в документа. В това, което днес Божков публикува, черно на бяло е записано условие да се спазват законите на България според правилата на Комисията по хазарта за подобни игри, излъчвани по телезивията.

Ето и какво гласи днешният му пост:

Припомняме ви, че срещу Васил Божков, който се укри в ОАЕ, са повдигнати 11 обвинения за ръководител на престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит на подкуп на длъжностно лице, за подбудителство на престъпление по служба и други деяния. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на престъпна група, свързана с убийства, изнасилвания и принуди.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder