Започват дейности по подготовката на инфраструктурата в курорта „Слънчев бряг“

Започват дейности по подготовката на инфраструктурата в курорта „Слънчев бряг“

Започват дейности по подготовката на инфраструктурата в курорта „Слънчев бряг“ за летния туристически сезон. От днес ще има озеленяване на площи в над 40 локации, поставяне на нови пейки и подмяна на уличното осветление. Това съобщиха от акционерното дружество „Слънчев бряг“, стопанисващо комплекса.
Въпреки трудностите около началото на този сезон, ще подготвим инфраструктурата по най-добрия възможен начин, заяви Златко Димитров, изпълнителен директор на дружеството. Той каза, че е изградена локалната канализация с подземни резервоари, които ще събират водата при валежи от улица „Първа“, крайбрежната алея, от улиците в зона „Изток“. Димитров заяви, че „Слънчев бряг“ няма изградена дъждовна канализация и затова се търсят локални решения за местата, където традиционно се получават проблеми при обилни дъждове.
Във връзка с преодоляването на кризата, причинена от пандемията от COVID-19, от ръководството на дружеството обявиха, че всички цени за ползване на инфраструктурата и услугите в „Слънчев бряг“ за този сезон ще бъдат намалени с до 50 на сто. Облекченията обхващат почти всички сфери, администрирани от дружеството, като цени за стоянка на таксиметрови коли, цени за автомобили, зареждащи търговски обекти, отдаване на тротоарно право, паркиране и др. До 1 юли паркирането в комплекса ще бъде безплатно.

Източник: Darik News

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder