Ще затварят участъци по булевард „Панония“ във Видин, заради ремонти на кръгови кръстовища

Ще затварят участъци по булевард „Панония“ във Видин, заради ремонти на кръгови кръстовища

На 28 май ще бъдат затворени участъци по булевард „Панония“ заради ремонтни дейности съобщават от Община Видин.

Това се предприема във връзка с изпълнението на основен ремонт на кръгови кръстовища в града на бул. „Панония” с ул. „Гео Милев”; на ул. ”Академик Стефан Младенов“ и ул. „Христо Ботев”, в частност ремонт на кръстовище на бул. „Панония” с ул. „Гео Милев”. На посочената дата ще бъдат затворени за преминаване на всякакъв вид тежки и леки превозни средства по бул. „Панония” в двете посоки на движение: участък между разклон за хипермаркет Кауфланд и блокове №9, №8, №7 и №6 от ж.к. „Вида“ и разклон с улица „Никола Петров“ – вход за ж.к „Гео Милев” и вход за ж.к „Панония”.

Обходните маршрути ще бъдат, както следва:

– Посока на движение към пътен възел Ново Село: отклоняване през временно изграден пътен участък, минаващ от бул. „Панония” между блокове №14 и №15 на ж.к. „Крум Бъчваров” и последващо движение по ул. „Райко Жинзифов”;

– Посока на движение към стадион „Георги Бенковски”: отклоняване през ж.к. „Гео Милев” по ул. „Никола Петров”;

– За обслужване на Гранично полицейско управление на град Видин по направление на улица „Гео Милев” ще бъдат осигурени подходи за преминаване на служебните автомобили на ГПУ;

– Посока на движение по улица „Гео Милев” към бул. „Панония”: отклоняване през улица „Райко Жинзифов” наляво и улица „Димитър Хранов” надясно.

За облекчаване на трафика по обходните маршрути във връзка с предстоящия ремонт, ще бъдат поставени и предупредителни пътни знаци за опасност от група „А” – тип А23 на възловите кръстовища, съпътстващи движението по бул. „Панония” и улица „Гео Милев”, както и помощни екипи за урегулиране на трафика, на възловите точки, както следва:

– На кръгово кръстовище на бул. „Панония” и улица „Широка”;

– Кръстовище между бул. „Панония” и бул. „Цар Симеон Велики”;

– Кръстовище между ул. „Христо Ботев” и ул. „Гео Милев”.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder