Топ вести
Във Видин стартира Акция за изграждане на Соларна пейка

Във Видин стартира Акция за изграждане на Соларна пейка

КНАУФ БЪЛГАРИЯ, посредством завода си във Видин, е първата фирма, която се отзова в подкрепа на инициативната група СМЕ.БГ ВИДИН за проектиране, изграждане и позициониране на соларна пейка в рамките на широкия център на града – площад „Ташкюприя“.

Обектът дава възможност за зареждане на мобилни устройства от акумулирана енергия чрез поставени слънчеви колектори, има иновативен дизайн и дава възможност за социални контакти. Мястото е определено съвместно със служители на Община Видин, като се предвиждат и други дейности за облагородяването му.
Съгласно подписано споразумение между двете страни, КНАУФ Видин се ангажира с изкупуването на хартия, като паричните средства следва да се вложат по тяхното целево предназначение.
Акцията по събиране и предаване на хартия ще се провежда всеки четвъртък /считано от 25.06.2020 г./ в часовия пояс от 14.00 до 16.00 ч. пред Медико-дентален център „Санодент“, в близост до площад „Ташкюприя“.

Изискванията за хартията са следните:
не се изисква предварително сортиране– приема се смесена хартия и велпапе;
да е подходящо опакована, за да се улеснят товаро-разтоварните дейности;
да е чиста и суха;
да НЕ съдържа метални и пластмасови примеси.

СМЕ.БГ ВИДИН кани приятели и съмишленици за участие в хартиената акция. От една страна това ще бъде принос към местната икономика, а от друга страна ще изрази съпричастност в изграждането на един обект, който би придал на Видин европейски вид.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder