Зрелостничка с отличен успех получи еднократна стипендия от Община Берковица

Зрелостничка с отличен успех получи еднократна стипендия от Община Берковица

Община Берковица предостави еднократна стипендия в размер на 1000 лева на Диана Матерова от ПГ „Д-р Иван Панов“ – Берковица за постижения в областта на литературата, хуманитарните науки, езиковата компетенция и изкуството, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Възпитаничката на гимназията постигна отличен успех – 5.99- през петте години гимназиално образование и на държавните зрелостни изпити. Диана има активна гражданска позиция и участва в обществени инициативи, които са пример за ролята на младите хора в гражданското общество. Позицията й на младши европейски посланик допринася за изграждане на междукултурни връзки, сътрудничество и ползотворни екипни проекти. Нейната съпричастност към хората в нужда, изразена в участието й в доброволчески дейности, е показателна за доброто, което Диана дарява на хората около себе си.
На тържеството, на което зрелостниците получиха своите дипломи за завършено средно образование, Спаска Георгиева – Зам.-кмет на Община Берковица, връчи паричната сума на Диана Матерова от името на кмета на Община Берковица Димитранка Каменова и й пожела успешна реализация, кариерно израстване, постигнати мечти.
Берковица се гордее с успехите й и подкрепя нейния стремеж към усъвършенстване и просперитет.
Диана Матерова получи и Поздравителен адрес от кмета на Община Берковица.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder