Радев вбеси Борисов: „Не“ на страха, ще си върнем България! Мутри – вън! (Видео)

Радев вбеси Борисов: „Не“ на страха, ще си върнем България! Мутри – вън! (Видео)

Вчерашният митинг в подкрепа на президента Румен Радев вбеси отново премиера Борисов. Политическите нагласи отново са нажежени. По този повод Борисов се зарече, че днес щаба ако не направи медицински дебат, отново пуска дискотеките и баровете. По думите му щом повече от 5 хил. души на протеста не ги е страх от вируса, няма нужба бранша да търпи загуби. И отсече: „да се зане, че президента Радев е допринесъл за разпространението на пандемията!“. Според министър-председателя митинга е нагласен „щом има сценарии, значи има и сценарист“, коментира той на извънреден брифинг днес в Министерски съвет

От всички нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт. Да изхвърлим мафията от прокуратурата, която…

Gepostet von Румен Радев am Donnerstag, 9. Juli 2020

От всички нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт. Да изхвърлим мафията от прокуратурата, която прокуратура мафията използва по най-безпардонен начин за свой щит и за политически репресии. Българската мафия е безцеремонна, защото много дълго я търпяхме, защото твърде дълго бяхме зрители на собствения си живот, защото твърде дълго търпяхме лъжите от екрана.
Но днес гневът се излива на площада – гневът от лъжите, от грабежа, от произвола, от рекета, гневът от всичко онова, което прокуди 2 милиона българи зад граница и днес притеснява всеки един от нас. Това е битка за достойнството ни, за децата ни, за бъдещето ни, за природата ни. Битката за справедлива, модерна и европейска България. В тази битка ще бъдем заедно всички, които милеем за България.

Искам да ви припомня думите на съдия Джовани Фалконе, които бяха мое верую през дългите, тежки години на моята предишна професия: „Страхливият умира всеки ден, смелият – само веднъж“.
„Не“ на страха, ще си върнем България! Мутри – вън!, с тези думи се обърна Румен Радев който вчера излезе при протестиращите пред президентството.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Тагове:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder