Община Белоградчик набира персонал по проект осигуряване на дългосрочна грижа и подкрепа за деца и младежи в риск

Община Белоградчик набира персонал по проект осигуряване на дългосрочна грижа и подкрепа за деца и младежи в риск

Община Белоградчик обявява процедура за набиране на документи на кандидати за работа в „Дневен център за подкрепа на младежи с увреждания и техните семейства” и в „Център за обществена подкрепа” по проект „Осигуряване на дългосрочна грижа и подкрепа за деца и младежи в риск” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Това съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Изпълнението е по процедура „Продължаваща подкрепа за деинституализация на децата и младежите – Етап 2 – предоставяне на социални и интегрирани здравно-социални услуги за деца и семейства – Компонент 1”. Съгласно разчетите на проекта са обявени 32 щатни броя свободни позиции общо за двата центъра.
Ще бъдат наети управители, социални работници, психолози, сътрудник социална работа, медицински сестра, хигиенисти, детегледачи, рехабилитатори, кенезитерапевти, логопеди, трудотерапевти, педагози, счетоводител, домакин, снабдител/шофьор.
Начина на провеждане на подбора е в два етапа – по документи и събеседване.
Кандидатите за участие ще бъдат оценявани по разработена процедура за подбор на персонал за предоставяне на социални услуги в общността.
Образци на необходимите документи за участие, могат да бъдат получени в Центърa за услуги и информация на община Белоградчик.
Документи ще се приемат от 10.07.2020 до 16.30 часа на 10.08.2020 г. в Информационен център на община Белоградчик.
Проекта е с финансиране от оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014 – 2020г. за срок от три години. Одобрената сума е 2 145 332.97 лева.
Обявите и образците на документите за кандидатстване са публикувани на официалния сайт на община Белоградчик.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder