Топ вести
Правителството ще заседава извънредно

Правителството ще заседава извънредно

Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат чрез видеоконферентна връзка днес от 17 часа редовно правителствено заседание.

След оповестените вчера нови социално-икономически мерки за над един милиард лева в отговор на пандемията от COVID-19 премиерът Борисов разпореди още днес да бъде проведено седмичното заседание на Министерския съвет, така че максимално бързо да бъдат придвижени решенията на кабинета в изпълнение на новите мерки.

Правителството счита за свой приоритет сериозния и отговорен подход към възникналите пред българските граждани и различните сектори предизвикателства във връзка с коронавируса и икономическите последствия от него.
Освен точки, касаещи изпълнението на социално-икономическите мерки на правителството, предварителният дневен ред на заседанието включва още одобряване на проект на закон за изменение и допълнение на Кодекса на труда, Национална стратегия за борба с наркотиците, одобряване на проект на закон за индустриалните паркове и др.

Снимката е илюстративна

Източник:Novini.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder