Откриха напълно обновената сграда на Сувенирната палата във Враца (Снимки)

Откриха напълно обновената сграда на Сувенирната палата във Враца (Снимки)

На официална церемония вчера, бе открит новият търговско-административен център, който е изграден на мястото на Сувенирната палата във Враца, съобщават от местната администрация

На събитието присъства кметът Калин Каменов, който заяви, че Враца има една модерна и съвременна сграда.
Общината притежава 54% от новия търговско-административен център, което е с два пъти повече от преди и то без да са инвестирани публични средства за неговото изграждане.
Лентата на новия административно-търговски център бе прерязана от кмета Калин Каменов и строителния предприемач – Илиан Цветков.
Водосвет за здраве и благополучие отслужи Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий, в съслужие с отци от епархията, като след това сградата бе осветена.
На събитието присъстваха още: областният управител Малина Николова, общински съветници, заместник-кметът по строителство инж. Цветан Стойчков, главният архитект Чавдар Спасов, представители на местния бизнес, наематели на офиси и помещения в сградата и граждани.
Към момента в новия търговско-административен център са наети 7 помещения, които са общинска собственост, като предстои и останалите да бъдат обявени на публичен търг за отдаване под наем.
Модерната сграда е с разгърната застроена площ от над 2200 кв.м., с три надземни етажа, терасовиден четвърти етаж и сутерен. Административно-търговският център разполага с 33 офиса, 4 магазина, търговски обект на две нива и обществен център.
Визията на Административната сграда е съобразена с архитектурата на града, съгласувана е и с Министерството на културата.


Снимки:Община Враца

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder