Видински гребци се представиха отлично в Пловдив

Видински гребци се представиха отлично в Пловдив

Видински гребци се представиха отлично в Пловдив по време на стартовете от държавния шампионат по кану-каяк. Състезанието се проведе на гребния канал в Пловдив в продължение на 4 дни. Близо 500 състезатели от 18 клуба от цялата страна участваха в първенството, съобщи Радио „Видин“.

Представителите на видинския клуб Бдин 77 се изявиха повече от добре, като затвърдиха водещите позиции на видинското гребане в страната. В шампионата не участва другият местен клуб Ванто, който няма съответните лицензионни документи. Така състезателите от двата клуба за пръв път от години представяха заедно видинския кану-каяк. Видинчанки се наредиха на първо място при девойките старша възраст и на второ място при жените.

Видинският отбор е на четвърто място в генералното класиране при старшата възраст, момчета, момичета и деца и на шесто място при мъже и жени, юноши и девойки младша възраст. Отлично гребаха в две възрастови групи Йоана Георгиева и Ванеса Димитрова. Много добри гонки направиха също Веселин Вълчов, Виктор Георгиев, братя Виденови, сестрите Симона и Петя Рангелови, Александра Боянова, Петър Иванов, Николай Николов, Галин Георгиев и др.

Видинският клуб натрупа общо 1 633 точки, което го нареди във водещата шестица на българския кану-каяк. Лидери са домакините от Тракия /Пловдив/.

Държавният индивидуален шампионат за всички възрастови групи ще се проведе от 25 до 30 август.

Източник: Радио „Видин“

 

 

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder