19-годишен без книжка уби трето дете на жена изгубила другите две

19-годишен без книжка уби трето дете на жена изгубила другите две

Младежът (Росен Радоев)  убил 15-годишното момиче , рани още едно момче и момиче, след като излезе от пътя с голфа си. Катастрофата е станала на 5 август около 20 часа на пътя Враца- Оряхово, близо до село Баница.

Компанията от 4-ма души е тръгнала да обикаля с колата. На прибиране към селото, Росен тръгнал да взема десен завой, не се е съобразил с мократа обстановка на пътя, и загубил контрол над колата. Предната лява част на колата се е ударила в дърво. Голфа се е обърнал и паднал по таван в канавка. Трима от младежите били в много тежко състояние. Малко в по-добро състояние била 14-годишната Стефи която успяла да се обади на 112.

На мястото пристигнали полицейски екип, две пожарни и линейка. Наложило се е огнеборците на режат ламарините, за да измъкнат хората от колата. Медиците обаче констатирали само смъртта на 15-годишната Нанси. Шофьорът бил откаран в софийска болница в кома, заедно с приятеля му Лео Стефанов. 16-годишният младеж е с 6 счупени прешлена. Стефи пък се е разминала само с аркада и др. повърхностни наранявания, макар , че когато излязла от колата,цялото и лице било в кръв.

По време на оглед на мястото,полицаите бързо установили, че Росен няма книжка. Поради тежкото му състояние, не могли да го тестват за алкохол и наркотици.

Младежът си купил колата след гурбет в Швейцария, където бил с родителите си. От профила му става ясно,че голфът е заемал специално място в живота му. Той често пускал клипове на живо как кара колата си,и върти различни чалга песни.

Междувременно новината бързо стигнала до село Баница, от където са и четиримата младежи. Веднага след като разбрала,че е изгубила дъщеря си, майката на Нанси си е глътнала езика, и полицаите едва я спасили. Биляна сама отглеждала  Нанси, преди повече от 20 год. е загубила още две момиченца от различни болести.

Заради трагедията е образувано досъдебно производство, разследването продължава.

 

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder