Атрактивни инициативи за Международния ден на младежта във Враца

Атрактивни инициативи за Международния ден на младежта във Враца

Спорт, музикално шоу, кино маратон, състезания и ходене по въже са само част от атрактивните прояви, които се организират във Враца по повод Международния ден на младежта – 12 август.

Празничният ден ще стартира в 10.00 часа в двора на НУ „Иван Вазов“, където ще се проведе първото предизвикателство за байкърите от града, информират от местната администрация.

Състезанието по приложно колоездене. Атрактивни инициативи за Международния ден на младежта във Враца се организира от клуб „Велообщество“, Община Враца и Съюза на българските автомобилисти. Участниците ще бъдат запознати с правилника за движение по пътищата, пътните знаци и правилното управление на велосипед.
По повод международния празник Младежки дом, съвместно с Ученически общински съвет, организира хепънинг, който ще се състои пред сградата на Сувенирната палата и ще започне в 11.00 часа. Любителите на киното могат да се потопят във вечерен маратон, който ще започне в 21.00 часа на терасите на Младежкия дом. В програмата са включени лентите: „Борг и Макенроу“, „Да бъдеш Астрид“ и копродукцията „Книжарницата“.
Атрактивни инициативи са подготвили от Младежкия център в града, които ще се проведат в парка, зад паметника на Христо Ботев. Програмата започва в 18.30 часа с турнири по популярната игра „Диксит“ и включва още новото забавление в градска среда СЛАКЛАЙНИНГ или ходене по въже, музикално шоу на триото Наско, Атанас и Жоро, съвместно с група „Тиган“, викторина с награди и прожекция на филма „Море на вятъра” / “wind2win“. Празничната вечер ще завърши с огнено шоу на група „FireLab“.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder