Лятното турне на Симфониета-Враца започва с „Пътешествие из Средиземноморието“

Лятното турне на Симфониета-Враца започва с „Пътешествие из Средиземноморието“

В редица български градове жителите ще могат да се принесат в атмосферата на живописния регион на Средиземноморието. С изпълнения на обичаните в цял свят италиански, френски, испански, гръцки песни и разбира се сиртаки, в атрактивен аранжимент за оркестър, информираха от Симфониета – Враца.

Тази вечер от 19 часа в Търговище на сцената на Драматичния театър ще започне музикалното пътешествие. Следват 11-ти август от 20 часа – Попово, Летен театър (билети на касата ул. Цар Освободител 4 /до входа на съда/ и на тел: 0886 707 808, 12-ти август от 20 часа – Шабла, градски парк (билети на касата на Читалището), 13-ти август от 20.30 ч. -Добрич, Летен театър (билети на касата на концертната зала).

Концертите продължават на 20-ти август от 20 часа в Радомир, лятна сцена на Младежки дом, 26-ти август- 20 часа в Созопол, стадион „Арена“ (за билети тел. 0878414777), 27-ми август от 20 часа в Кърджали, двора на Историческия музей (билети на касата на Културния дом и театъра), 3-ти септември от 20 часа в Горна Оряховица – Летен театър (резервация на билети на тел: 0886436454).

Със специално участие ще се включат Валентина КОРЧАКОВА на сопрано и тенорът Марио НИКОЛОВ. Заедно с с именните певици ще имаме удоволствието да чуем и очарователния гръцки тенор и пианист – Георгиос ФИЛАДЕЛФЕВС, под съпровода на Симфониета-Враца с диригент Христо Павлов.

Събитието се провежда при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход, съгласно противоепидемиологичните мерки в страната. За информация относно всички дати и продажба на билети по места, тел. 0896718303 и страницата на Симфониета-Враца: https://www.facebook.com/VratsaSymphony/.

 

Източник: „Конкурент“ 

 

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder