Патерица ли е СДС на ГЕРБ?

Патерица ли е СДС на ГЕРБ?

Румен Христов отрече СДС да е патерица на ГЕРБ и напомни в студиото на сутрешния блок на бТВ, че партията не участва в това управление на страната.

Той припомни, че с ГЕРБ са участвали заедно на евроизборите и после на местния вот, имат договорка за участие заедно на цикъл от избори и разгорите за парламентарния вот продължават.

Христов не пропусна да спомене, че многократно ГЕРБ са били критикувани от СДС.

Според него сега най-важното е десните гласове да не се разпръскват повече. На въпрос каква е политиката на ГЕРБ, Румен Христов отговори, че някои от решенията им са центристки, а не десни.

За съжителството им с НФСБ на „Раковска 134“, Христов заяви, че са на различни етажи. Той изрази разочарованието си, че домати и яйца са летели към сградата на „Раковска“. „Тъжно е това. Какъв демократ си в такъв случай?“, попита лидерът на СДС.

Румен Христов съобщи, че не е видял сблъсъците по време на конференцията на ГЕРБ и напомни, че всеки един има право да протестира, но мирно трябва да го прави.

Той категорично заяви, че протестите сега са малобройни и заяви, че няма как най-старата дясна партия да участва във връщането на левицата в управлението.

Източник:Novini.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder