На ГКПП – Кулата – Промахон, трафикът временно е затруднен

На ГКПП – Кулата – Промахон, трафикът временно е затруднен

Информацията е подадена от ГДГП, тази сутрин, към 6 часа.

На границата с Република Гърция:

Поради извършване на авариен ремонт на електрическата мрежа на ГКПП – Кулата – Промахон, трафикът временно е затруднен.
Възстановено е пропускането на товарни автомобили през ГКПП – Капитан Петко войвода –Орменион в двете посоки. На ГКПП -Маказа – Нимфея се пропускат лекотоварни автомобили до 3,5 тона. През ГКПП – Илинден- Ексохи и ГКПП Ивайловград- Кипринос гръцките гранични власти не пропускат в двете посоки никакви превозни средства, забраната ще важи до 15.08.2020 г.
От 07.08.2020 на ГКПП -Маказа“- Нимфея и ГКПП -Капитан Петко войвода- Орменион, гръцките гранични власти не пропускат пътуващи от 23:00 ч. до 07:00 ч. в двете посоки, независимо от тяхната националност. Влизането на туристи е възможно само през ГКПП -Кулата – Промахон с отрицателен резултат на РCR тест за коронавирус, направен през последните 72 часа преди пристигането в Гърция. Документът трябва да е на английски език, да съдържа име и фамилия, номер на паспорт или лична карта. Туристите могат да влизат в България на граничните пунктове „Кулата“ и „Маказа“.
До 31.08.2020 г. всички пътуващи към Гърция, независимо от тяхното гражданство, рябва да притежават QR код чрез попълване на електронни формуляри за локализиране PLF (Passenger Locator Form) на електронен адрес: https://travel.gov.gr. Данните за контакт в Гърция се попълват най-късно предния ден преди пристигането им в страната.

На границата с Румъния:

На ГКПП-Видин и ГКПП-Русе трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход.
В зоната на ГКПП -Силистра от 11 до 24.08.2020 се извършват ремонтни дейности на трасе изход, отводняването и тротоарната настилка. В Румъния се пропускат български граждани без да им бъде налагана карантина. Възстановено е преминаването на моторни превозни средства през ГКПП -Никопол и ГКПП -Кардам. Временно е преустановено от румънска страна преминаването на хора и автомобили на граничните пунктове, съпределни на българските „Кайнарджа“ и „Крушари“. Транзитните товарни автомобили могат да преминат българо-румънската граница само през ГКПП -Русе и ГКПП -Видин. Товарните автомобили, които превозват стоки от и за Румъния, може да преминават и през останалите функциониращи пунктове на българо-румънската граница.

На границата с Република Сърбия:
На ГКПП -Калотина, ГКПП -Връшка чука, ГКПП -Брегово, ГКПП -Стрезимировци и ГКПП –Олтоманци-трафикът е нормален.

На границата с Република Северна Македония:
На ГКПП -Гюешево, ГКПП -Станке Лисичково и ГКПП -Златарево трафикът е нормален.

На границата с Република Турция:
На ГКПП -Капитан Андреево и ГКПП -Лесово трафикът е нормален за леки и товарни автомобили.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder