Безплатен концерт за деца на Симфониета Видин в крайдунавския парк

Безплатен концерт за деца на Симфониета Видин в крайдунавския парк

На 20 август от 18:00 ч. Община Видин и Симфониета Видин канят всички малчугани на безплатния концерт „Трите патета“ в крайдунавския парк при Лисичките.

Музикалната приказка „Трите патета“ е по музика на Петър Ступел и текст на Стефан Цанев. В програмата са включени и популярните детски песнички „Мила моя мамо“, „Тръгнал кос“, „Болното коте“, „Две калинки“, „Зайченцето бяло“. По време на събитието ще се проведе викторина, а отличилите се ще получат лакомства. Екипът на Симфониетата се е погрижил да изненада децата с атрактивна програма и много изненади.

Тази година Симфониета Видин продължава активно да работи, въпреки ситуацията около пандемията и да радва своите почитатели с концерти на открити пространства. Напомняме, че „Трите патета“ е вторият детски концерт в рамките на летния сезон, който видинските малчугани имат възможност да чуят. През юли музикантите изненадаха най-малките с „Магарешки работи“ – произведение отново на Петър Ступел, в двора на детска градина „Желязко Попниколов“. Събитието беше посетено от многобройна публика.
Следете предстоящите инициативи на Симфониета Видин тук.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder