Успешна година отчитат дамите от Инър Уийл клуб – Видин

Успешна година отчитат дамите от Инър Уийл клуб – Видин

Успешна година отчитат дамите от Инър Уийл клуб – Видин. Въпреки извънредното положение и ограниченията, свързани с епидемията от COVID-19, дамите от благотворителната организация имат проведени няколко успешни инициативи, за които разказа Ася Пешева, председател на Инър Уийл клуб – Видин за мандат 2019/2020 година.

Преди дни дамите от клуба подариха на Видин артинсталация, представляваща надпис на името на града. Това обаче не е единственият проект, по който е работено през изминалите месеци.  „Тази година реализирахме доста добри идеи. Стартирахме проекта „Антидрога“ с една безплатна прожекция за 120 ученика от гимназиален етап на филма „Доза щастие“. По повод празника на град Видин и традиционното Димитровденско състезание, участвахме в награждаването на победителите от състезанието и подарихме на децата, безплатен кетъринг“, обясни Ася Пешева.

Тя допълни, че от Инър Уийл клуб работят и по съвместен проект с Община Видин, имащ за цел подкерепа за двойки с репродуктивни проблеми.„Искам да благодаря на всички наши приятелки и дами от град Видин, които винаги се отзовават на нашите покани с огромни сърца, участват в тази благотворителна кауза“, сподели Ася Пешева.

Екип:Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder