Областният управител на Видин: Един достоен за уважение видински лекар изгуби живота си, защото избра пациентите пред себе си

Областният управител на Видин: Един достоен за уважение видински лекар изгуби живота си, защото избра пациентите пред себе си

Днес православната църква почита паметта на Св. Иван Рилски Чудотворец – покровител на българския народ. Денят е съчетан и с друг празник-Деня на българските лекари.

По този повод областия управител на Видин Момчил Станков поздрави лекарите и припомни за д-р Борислав Иванов, който изгуби живота си, борейки се в тази пандемия за здравето на хората.

Ето и цялото поздравление на областния управител:

Приемете сърдечните ми поздрави и благопожелания по повод 19 октомври – Деня на българския лекар.
Днес, когато православната църква почита паметта на Св. Иван Рилски Чудотворец – покровител на българския народ, се обръщам към вас с благодарност! Благодаря, че въпреки трудните условия, в които работите последните месеци, вие не се отказвате. Благодаря, че се борите за всеки един човешки живот! И макар, че може би дълбоко в себе си всеки от вас изпитва доза страх за своето и за здравето на близките си, вие не губите надежда и кураж и намирате сили и смисъл да продължавате високохуманната си мисия.
Тази година един достоен за уважение видински лекар – д-р Борислав Иванов изгуби живота си, защото избра пациентите пред себе си. Дълбок поклон пред светлата му памет!
Благодаря на всички лекари за това, което правят за живота и здравето на пациентите. Искрено вярвам, че цялото общество оценява усилията ви!

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder