Враца ще бъде домакин на състезание по предприемачество – най-добрите проекти ще получат финансиране

Враца ще бъде домакин на състезание по предприемачество – най-добрите проекти ще получат финансиране

На 5 ноември във Враца ще се проведе информационна среща за състезанието за предприемачи “NEETs StartUp”. Информационният ден е насочен към всички млади хора, на възраст между 18 и 29 години, които в момента не учат или не работят и желаят да стартират собствен бизнес, информират от местната администрация.

На следния линк можете да се регистрирате за срещата, както и да отговорите на няколко въроса: https://us02web.zoom.us/…/tZYsf–urDIuHNwFBwP9sIo…
Следващият етап е провеждане на обучение на 12 ноември, в рамките на което ще бъдат обхванати няколко модула, включващи – предприемачество, зелен бизнес, дигитално представяне и персонално развитие. Всеки участник, завършил обучението, ще получи персонална регистрация и инструкции за състезанието.
Трите най-добри стартъп бизнес проекти ще получат парична награда в размер до 10,000 лв. всеки. Реално работещите бизнеси ще получат менторска, експертна и промоционална подкрепа от Джуниър Ачийвмънт България и ще бъдат представени на европейско ниво, в рамките на проекта „NEETs Предприемачи“.
Обучителните програми са разработени по проект „NEETs Предприемачи”, финансиран от Фонда за младежка заетост на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежки финансов механизъм. Обученията ще се провеждат в Дирекция „Бюро по труда“, както и в платформата Zoom.
Повече информация може да откриете на: https://neets-entrepreneurship.org/bg/

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder