Топ вести
25.02.2021 - Борисов: Големите компании производители на ваксини трябва да спазват договорите с ЕК, за да не поставят под риск ваксинационните планове
25.02.2021 - Още двама души с Covid-19 починаха в Монтанско
25.02.2021 - Акция за почистване на крайпътни участъци в Северна промишлена зона във Видин
25.02.2021 - В 13 многофамилни жилищни сгради се въвеждат мерки за енергийна ефективност по проект на Община Видин
25.02.2021 - Община Видин обяви старта на проект „Подобряване на енергийната ефективност в общински административни сгради”
25.02.2021 - НЧ „Ахинора – 2003“ организира онлайн конкурс за „Най-красива мартеница“
25.02.2021 - Само Видин и Търговище са в жълтата зона на заболяемост от Covid-19
25.02.2021 - Ангелов:Надбягваме се със вируса и ще видим кой ще финишира пръв. Изключително неприятно сме изненадани от поредната неспазена уговорка за доставка на ваксината „АстраЗенека“
25.02.2021 - Видинска кола се подпали и изгоря като факла
25.02.2021 - Спипаха столичанин да шофира дрогиран във Видин
Зам. кмет на Видин и общински съветник се самоизолираха заради положителния за Covid-19 Димо Скорчев

Зам. кмет на Видин и общински съветник се самоизолираха заради положителния за Covid-19 Димо Скорчев

Във връзка с положителния тест за Ковид-19 на кмета на Дунавци Skorchev Dimo аз се самоизолирам до края на седмицата. Това съобщи преди минути във фейсбук профила си общинския съветник от БСП Юли Петров.

Той уточни, че е имал контакт с кметът на Дунавци в събота – 24 октомври.

„Нямам симтоматика и се чувствам добре“, обясни общинския съветник за състоянието си към момента и пожела на Димо Скорчев бързо оздравяване.

Зам.-кметът по устройство на територията и развитие на инфраструктурата в община Видин Светослав Скорчев, който е син на Димо Скорчев също е контактен и се е самоизолирал.

„Съветвам кмета на Община Видин д-р Цветан Ценков и председателя на ОбС-Видин Генади Велков да направят същото“, пише още Юли Петров.

Припомняме, че кметът на Дунавци Димо Скорчев е дал положителна проба за коронавирус и апелира всеки, който е имал контакт с него да се самоизолира.

А именно, по случай празника на гр. Видин-Димитровден, в Дунавци се проведе велопоход на 24 октомври. В него взеха участие граждани и деца от Дунавци, както и д-р Ценков – кмет на Община Видин, Светли Скорчев – зам. кмет на Общината, Генади Велков – председател на ОБС Видин, Юли Петров – Общ. съветник от БСП, Емилиян Евтимов – служител на Община Видин, Людмил Любенов- кмет на с. Плакудер, Петър Илиев- кмет на с. Въртоп, Любчо Димитров- кмет на с. Динковица и Марио Симовонян – кмет на с. Синаговци, който се включиха във велопохода заедно с група от селото.

Напомняме, че РЗИ трябва да установи контактните лица на заразен с коронавирус и да ги постави под 10 дневна карантина.


Снимки:Кметство Дунавци

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder