Починаха трима души заразени с Ковид във Видинската болница

Починаха трима души заразени с Ковид във Видинската болница

По данни на РЗИ – Видин, за последното денонощие има регистрирани 33 лица с положителни проби за коронавирус в областта, съобщиха от областната администрация.

Новозаразени са 14 жени и 19 мъже. От тях девет са изследвани като контактни, а останалите 24 лица са потърсили лекарска помощ със симптоматика.

Още 20 лица, положителни за коронавирус, са оздравели. Шестнадесет са били на домашна терапия, четири лица са лекувани и изписани от МБАЛ “Св. Петка“- Видин.

За последното денонощие трима видинчани са загубили битката с коронаинфекцията. Починалите са жена на 75г. и двама мъже – на 62г. и 89г. Всички те са били хоспитализирани.

Към 10,00 ч. на 10.11.2020г., потвърдените случаи на коронавирус в област Видин са 564, като 312 от тях вече са излекувани. 32 лица, положителни за COVID-19, са починали. Активните случаи в областта са 220, като 43 лица са хоспитализирани. От тях 37 пациенти има приети за лечение във видинската болница, петима са настанени в софийски здравни заведения, а едно лице е хоспитализирано в МБАЛ-Монтана.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder