Нидерландия изисква посолството ни да представи план за противоепидемичните мерки в местата за гласуване месец преди изборите

Нидерландия изисква посолството ни да представи план за противоепидемичните мерки в местата за гласуване месец преди изборите

Нидерландия даде съгласие за провеждането на нейна територия на изборите за народни представители за Народно събрание на 4 април 2021 г. и за разкриването на избирателни секции на територията на посолството в Хага, както и извън дипломатическата мисия в случай на необходимост.

Всички избирателни секции – на територията на дипломатическото/консулското представителство или извън тях, трябва да отговарят на изискванията на приложимото законодателство и на разпоредбите по отношение на COVID-19.

Нидерландските власти изискват посолството ни да предостави на компетентните местни власти във всички общини, в които се планира отварянето на избирателни секции, най-малко четири седмици предварително, детайлизирани планове за изпълнение със стъпките, които ще бъдат предприети, за да се осигури гласуването в съответствие с приложимите закони и регулации, и с цел да се провери дали е необходимо прилагането на допълнителни мерки.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder