Поздравление от кмета на Община Видин по случай Националния празник на България 3 март

Поздравление от кмета на Община Видин по случай Националния празник на България 3 март

На 3 март отбелязваме Освобождението на България от османско робство. На днешния ден се навършват 143 години свобода за българския народ.

Кметът на Община Видин д-р Цветан Ценков отправи поздравление по случай Националния празник на България:

Уважаеми жители на Община Видин,

Сърцата на всички българи днес са изпълнени с неизмерима гордост и преклонение пред героите, които самоотвержено браниха свободата на Отечеството ни. Честваме 143 години от легендарните събития, които свалят оковите на петвековното османско робство и отварят пред България нов път на развитие. Не забравяме, че в името на тази свещена свобода загиват хиляди – български опълченци, руски, румънски, финландски воини. Нека положим цветя пред паметните знаци, издигнати в тяхна чест по цялата българска земя! Защото безсмъртното им дело променя историята. Те са пример, че обединената енергия в полза на хуманността и прогреса винаги е по-доброто решение за човечеството.
Пожелавам Ви да посрещнете Националния празник 3 март с надеждата, че заедно можем да преодолеем предизвикателствата, да бъдем силни в трудните времена и винаги да пазим паметта за величието на нашите предци! Бъдете здрави, сплотени и обичайте родния си дом и родната си страна!

Честит празник!

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder