Детските градини и ясли отварят врати днес, някои обаче остават затворени

Детските градини и ясли отварят врати днес, някои обаче остават затворени

Днес детските градини и яслите в страната да възобновят работата си. Според съобщение в Единния информационен портал, в област Силистра детските ясли и градини остават затворени до нормализиране на нивото на заболеваемост. Затворени ще останат и четири детски градини в община Свищов заради високия процент болни от Covid-19 педагози и помощник-възпитатели.

Само днес пет ясли и 13 детски градини в Добрич ще останат затворени заради необходимата дезинфекция на помещенията след вчерашното гласуване там. На територията на Столичната община децата ще бъдат посрещнати при спазване на всички противоепидемични мерки, заяви за „Хоризонт“ Иванка Харбалиева – директор на 99 детска градина „Брезичка“:

„Подсигурили сме посрещането на децата, имаме готови декларации, които родителите биха могли на място да попълнят, изпратени са им по мейлите и могат и вкъщи да ги попълнят. Децата ще бъдат посрещани от медицинско лице и се надяваме всичко да е наред. Очакваме децата да са не по-малко от 230-240 за работен ден“.

Източник:БНР

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder