15 топ елемента от списъка ви за плаж за 2021 г.

15 топ елемента от списъка ви за плаж за 2021 г.

Плажовете са водещи в списъка на почти всички хора, когато си мечтаят за най-завладяващите места, на които искат си почиват в топлите месеци. Те са пленителни и прохладни, предлагат много приятни мигове и забавни дейности както за малки, така и за големи и са чудесно бягство от ежедневието.

Когато стягате багажа, има някои задължителни вещи, които е нужно да сложите в куфара. Ето един примерен списък на задължителните плажни предмети, за които може би не сте се сетили.

Погрейте се на слънце, наплискайте се малко и се насладете на възможността да се потопите в тази безбрежна красота!

Какво да приготвите за плажа!

1. Водоустойчив калъф за телефон

Някога искали ли сте да вкарате телефона си навътре в морето, за да си направите няколко забележителни селфита? Сега можете да направите това с водоустойчивите калъфи за телефони, които се отличават със своята простота и удобство. Затварянето и заключването им са лесни. Ефективно предпазват телефона от въздействието на вода и пясък. Като бонус ще можете да използвате пълноценно своя сензорен екран и камера!

2.Подводна цифрова камера

Водоустойчивата камера ще увековечи подводните ви спомени! Тези камери ви дават пълната гама от качествени функции на цифров фотоапарат, включително запечатва звука под водата, за да са вашите клипове още по-забавни. Освен това е устойчива и лесна за употреба, както и на много достъпна цена.

3.Поплавъчни ленти за устройства

Ако планирате да носите електронните си устройства някъде близо до водата, те трябва да са водоустойчиви и да плуват! Представете си, че телефонът ви потъне на дъното на океана … Не е забавно. Тези плаващи ленти са създадени за поддържане на малки устройства като камери и телефони на повърхността, така че да можете да ги използвате по-лесно. Освен това са удобни за носене на китката ви, за да предотвратите падането на тези устройства!

4.Балсам за коса без отмиване

Престоят ви на плажа може да се отрази много тежко на косата ви. Излагането само на слънце може да я увреди трайно, но като добавите и солената вода и морския бриз, всичко става много по-сложно. Балсамите без отмиване задоволяват хранителните нужди на  косата ви и я предпазват от допълнително увреждане. Ухаят много приятно, лесно се използват и не утежнява допълнително косъма. Какво повече ви е нужно?

5.Охладителна чанта

Един ден на плажа не е пълен без постоянен достъп до студени питиета и леки закуски. Дръжте всичко свежо в охладителна чанта, чийто размер сте съобразили с нуждите си. В нея можете да сложите бутилки с вода, безалкохолно и бира, кенчета и предварително приготвени сандвичи.

6.Плажен чадър

Разумно е да си осигурите някаква сянка от слънцето, за да можете да се криете от топлината и UV въздействието. Плажният чадър се забива в пясъка, за да не го издуха вятъра и трябва да е достатъчно голям, за да осигури много сянка на повече от един човек.

7. Постелка за плажа

Винаги са необходими плажни постелки, но грешната материя на постелката ще предизвика неудобство. Когато морският вятър задуха, тя ще се напълни с пясък и ще бъде трудно да изсъхне в края на деня. На пазара се предлагат чудесни варианти, които са  бързосъхнещи и леки. Освен това се сгъват много компактно за опаковане. Някои модели имат по краищата и тежести с пясък, така че да не бъдат издухани от плажния бриз! Други дори имат джобове за вашите вещи. Неприятно е са нареждате по ъглите вашите дамски кецове, за да не изхвърчи постелката по някое време.

8.Плажна чанта

Една перфектна чанта за плаж трябва да е лека и голяма и да се почиства много лесно от пясъка. В нея трябва да намерят място плажната постелка, плажното масло, хавлията, книгата, която ще четете и всичко друго, необходимо за плажа.

9.Плажна рокля

Плажната рокля или пареото е не просто практично, но и възможност за демонстрация на плажна мода. Тя трябва да е  удобна и приятна за носене, освен това материята трябва бързо да изсъхва и да запазва формата си, вместо да се разширява и разтяга. Последното нещо, което искате да направите, когато излезете от водата, е да си смените банския, за да не стоите мокра. Затова плажната рокля или парео трябва да са наистина практични.

10.Преносима батерия с размер на червило

Един ден на забавление на слънце със сигурност може да изтощи батериите на вашето устройство, било то телефон, таблет или електронен четец. Носете със себе си преносима батерия, за да презаредите устройствата си. В магазините се предлагат такива батерии, които са с удобни размери, за да не заемат излишно място.

11.Бутилка за минерална вода

Хидратирането на организма е особено важно, когато сте продължително време на слънце и правите нещо активно. Бутилка с минерална или филтрирана вода е чудесен начин да гарантирате хидратацията си. Вече се продават и бутилки, които съдържат филтър и при зареждане, водата веднага се филтрира.

12.Слънцезащитен продукт

Без значение какъв, винаги трябва да използвате слънцезащитен продукт. Така ще предпазите кожата си от изгаряне и изсушаване.

13.Ръчен вентилатор

На плажа става горещо и вятърът често не е достатъчен за охлаждане. Ръчният вентилатор наистина е добавка към нашия комфорт по време на слънчевите бани и е много полезен при охлаждане на деца, които може да са прегрели при игра.

14.Препарат против ухапвания от насекоми и против обриви

Защитите от обриви са задължителни. Край морето комарите не спят. Всички знаем колко са неприятни обривите след ухапване. Един препарат ще ви спаси от появата и разрастването на подобен обрив, който може лесно да съсипе почивката ви. Това са противоалергични мазила и спрейове, които действат бързо и ефективно

15.Мрежести обувки за предпазване от плъзгане във вода: дамски и мъжки

Освен удобните мъжки маратонки, за морето ще ви трябват и обувки за водата. Защитата на краката както във водата, така и извън нея е важна на плажа. Остри черупки и камъни могат да нарежат незащитеното стъпало – не искате да рискувате инфекция! Това, че сте мъж на ви прави защитен от инциденти.

На пазара се предлагат леки мрежести модели с подсилена подметка, която пази от евентуални наранявани, но и не затруднява движението по пясъка.

ЕКИП: ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder