Топ вести
02.02.2023 - 400 ваучера по 250 лв. за пазаруване могат да спечелят феновете на инструментите Parkside от Lidl 
02.02.2023 - Противозаконно отнетият лек автомобил от село Смирненски е открит изгорял в местност до село Добри Дол
02.02.2023 - Започва строителството на газовата връзка България — Сърбия
01.02.2023 - Нов рекорд бележи основният лихвен процент в България
01.02.2023 - Над 260 000 лв. е размерът на щетите от ураганния вятър във Враца
01.02.2023 - Одобрени са 183 милиона евро от ЕС за новата магистрала „Европа“ в посока Сърбия
01.02.2023 - Община Видин проведе информационна среща за санирането на многофамилни жилищни сгради
01.02.2023 - Двама се опитаха да ограбят автомат за кафе и бяха пребити с метални тръби във Врачанско
01.02.2023 - Държавен куклен театър – Видин с богата програма през февруари
01.02.2023 - Специализирана полицейска операция на 31 януари на път II 81 в района на Монтана
Десетки видински деца се включиха във волейболен празник (Снимки)

Десетки видински деца се включиха във волейболен празник (Снимки)

Той бе организиран от Волейболен клуб „Бдин-Вида“ съвместно с Община Видин и в него участваха момичетата, трениращи в клуба. Волейболистките, разделени в десет отбора, показаха своите умения и се забавляваха с любимата игра.

Заместник-кметът Борислава Борисова наблюдава част от срещите, съобщават от пресслужбата на общината. Специаленгост на празника бе волейболната легенда Владимир Николов, който за пръв път посещава крайдунавския град. Поводът е инициативата му „Играй с Владо Николов“. Със събитието, което е посветено на Деня на волейбола, от ВК „Бдин-Вида“ откриха и лятното волейболно училище, което ще се проведе през юни и юли.
Заместник-кметът на Община Видин поздрави от името на кмета д-р Цветан Ценков и от свое име треньора на „Бдин-Вида“ Снежанка Гечева за прекрасния празник, както и за инициативата да се проведе лятно волейболно училище. „Община Видин и занапред ще продължава да подкрепя всички спортни клубове, в името на нашите деца – да растат те здрави и щастливи“, заяви Борислава Борисова. Тя приветства Владимир Николов с „добре дошъл“ в нашия старопрестолен град. И заяви, че тази среща не само ще даде възможност на видинските деца, които тренират волейбол, да почерпят от богатия професионален опит на бившия национален състезател, но и ще ги мотивира за още по-големи успехи. Заместник-кметът изрази увереност, че макар това да е първото посещение на волейболната легенда в нашия град, Владимир Николов вече е един от приятелите на Видин. В знак на това приятелство Борисова му подари плакет на Общината.
От своя страна гостът благодари за поканата да участва в днешното събитие. „Изключително ми е приятно да видя толкова много усмихнати деца с добри волейболни умения“, сподели той. Волейболистът отбеляза, че от школата на ВК „Бдин-Вида“ е излязла не една национална състезателка. И посъветва децата от клуба винаги да следват мечтите си, защото с достатъчно труд и упоритост ще ги постигнат.
Заместник-кметът Борисова и Владимир Николов връчиха медали на всички деца, участвали във волейболния празник. Те получиха и лакомства, осигурени от дамите от Инър Уийл клуб – Видин. Той бе организиран от Волейболен клуб „Бдин-Вида“ съвместно с Община Видин и в него участваха момичетата, трениращи в клуба. Волейболистките, разделени в десет отбора, показаха своите умения и се забавляваха с любимата игра.


Снимки:Община Видин

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder