Областният управител на Видин се срещна с представители на правоохранителните органи във връзка с предстоящите изборите на 11 юли

Областният управител на Видин се срещна с представители на правоохранителните органи във връзка с предстоящите изборите на 11 юли

В ход са специализирани полицейски операции и се вземат навременни мерки за обезпечаване на честни избори

По инициатива на областния управител Огнян Асенов вчера в Областна администрация Видин се проведе среща с ръководството на ОД на МВР и районни управления в областта, съобщиха от пресслужбата на областаната управа. В работен формат се обсъдиха въпроси, свързани с организацията, координацията и провеждането на изборите на 11 юли 2021 г., включително извършването на превантивни дейности и предприемането на специализирани полицейски операции с цел да не се допусне опорочаване на предстоящия вот.
В началото на срещата областният управител отбеляза, че очаква мобилизация в посока максимално ограничаване на негативни практики, свързани с контролиран вот и други незаконни въздействия върху избирателното право на гражданите. „Знаете, че превантивната дейност е от най-голямо значение за провеждането на едни честни и прозрачни избори. От всички нас зависи да подсигурим спокойна обстановка за протичането на изборния процес. Вярвам, че състава е мобилизиран за активна работа и всеки опит за нарушаване на закона ще бъде предотвратен“, допълни областният управител.
Директорът на ОД на МВР старши комисар Петък Коцин информира, че са в ход специализирани полицейски операции и се вземат навременни мерки за обезпечаване на честни избори.
В срещата участваха още комисар Мирослав Милков – заместник-директор на ОД на МВР, комисар Петър Петров – началник на Отдел „Охранителна полиция“, главен инспектор Олег Иванов – началник на Районно управление – Белоградчик и главен инспектор Мирослав Мирославов – началник на Районно управление – Кула.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder