Наградиха повече от 100 служители на ОДМВР и РДПБЗН. Община Видин получи почетен плакет от ОДМВР

Наградиха повече от 100 служители на ОДМВР и РДПБЗН. Община Видин получи почетен плакет от ОДМВР

Днес се проведе тържественото събрание за награждаване на служителите от Областна дирекция на МВР и Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. То бе във връзка със 142-рата годишнина от създаването на Министерство на вътрешните работи и отбелязването на професионалния празник на служителите от териториални структури на министерството в област Видин. Празникът уважиха кметът на Видин д-р Цветан Ценков и областният управител Огнян Асенов, както и ръководителите на Административния, Окръжния и Районния съд, на Окръжна и Районна прокуратура във Видин, на Териториална дирекция „Национална сигурност“ и др.

Директорът на ОДМВР – Видин ст. комисар Петър Коцин поздрави своите колеги и им благодари за професионализма, енергията и постоянството при изпълнението на техния дълг към обществото. „Всички ние сме поели като своя професионална и житейска мисия отговорността Видинска област да бъде спокойно място за децата и близките ни, за гражданите и гостите на региона. Вярвам, че заедно ще продължаваме да изпълняваме задачите си всеотдайно, с постоянство, чест и достойнство“, каза ст. комисар Коцин. Приветствие отправи и комисар Стилиян Пешев, директор на РДПБЗН – Видин.

По случай професионалния празник бяха наградени повече от 100 служители на ОДМВР и РДПБЗН. Със заповед на министъра на вътрешните работи с Почетен знак на МВР е отличен комисар Стилиян Пешев.

На тържественото събрание ст. комисар Коцин връчи плакети на кмета на Общината и на представители на редица институции в знак на благодарност за ползотворното взаимодействие и успешното сътрудничество. Д-р Ценков благодари за жеста и изрази увереност, че добрата съвместна работа ще продължи и занапред. Той припомни, че неслучайно Министерство на вътрешните работи е едно от първите министерства, създадени в новоосвободената българска държава и това дава възможност на страната ни да поеме по своя независим път. Видинският кмет поздрави служителите на ОДМВР и РДПБЗН по случай професионалния им празник, като отбеляза, че те са имунната система на обществото и от тях зависи как ще се развива нашата държава. Затова ги призова да бъдат безкомпромисни при съблюдаване спазването на законите, като им пожела здраве, лични и професионални успехи. Кметът връчи поздравителен адрес по случай празника на ст. комисар Петър Коцин.


Снимки:Община Видин

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder