Д-р Ценков: Асфалтирането в двора на кооперацията, в която живея е поръчано от мен и е за моя сметка

Д-р Ценков: Асфалтирането в двора на кооперацията, в която живея е поръчано от мен и е за моя сметка

Кметът на Видин д-р Цветан Ценков публикува пост във фейсбук пофила си преди минути във връзка с огромния интерес към асфалтирането в двора на кооперацията, в която живее.

Градоначалникът е категоричен, че асфалтирането е поръчано от него и е за собствена сметка. Направените 20 квадратни метра струват 411.34 лв., информира той и посочва, че за услугата има надлежно издадени документи.
Кметът сподели и снимки от асфалтирането в Крайдунавски парк, което започна днес и призова недоволните граждани, които петнят името му, да направят нещо хубаво за общината!

Ето и целия пост на д-р Ценков:

Уважаеми съграждани,
не бих се обяснявал за частни взаимоотношения, но не мога да допусна да се петни името ми! Виждам огромния интерес към двора на кооперацията, в която живея и бих искал да заявя следното: Асфалтирането в частния имот е поръчано от мен и е за МОЯ сметка. Направените 20 квадратни метра струват 411.34 лв. За услугата имам надлежно издадени документи!
А за всички тези, които се опитват да петнят името ми, искам да ги осведомя, че днес започна асфалтирането в Крайдунавски парк, който години наред бе оставен в изключително лошо състояние. Призовавам ги и те да направят нещо хубаво за нашата община, а не постоянно да пускат фалшиви новини в определени групи на социалните мрежи!

ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder