Кметът на Видин: Слуховете за оставката ми са силно преувеличени

Кметът на Видин: Слуховете за оставката ми са силно преувеличени

Кметът на Видин д-р Цветан Ценков участва в Инициативния комитет, който издига Румен Радев за нов мандат за президент. Заради подкрепата му към досегашния държавен глава СДС сне доверието от него. През последните дни в социалните мрежи се появи информация, че д-р Ценков поради тази причина е готов за си подаде оставката като кмет на община Видин.

Днес градоначалникът реши да отговори на тези твърдения, чрез пост във фейсбук страницата си.

Той пише, че слуховете за оставката му са силно преувеличени.

Ето какво още написа д-р Цветан Ценков:

Уважаеми съграждани,
В публичното пространство се появи „информация”, че ще си подам оставката като кмет, защото съм подкрепил кандидатурата на президента Румен Радев и „СДС“ е снело доверието си от мен. Искам моите „доброжелатели“ да знаят, че слуховете за оставката ми са силно преувеличени. Ето какво ни предстои да се случи:
– Над 4000 домакинства ще могат да паркират автомобилите си на нов асфалт.
– Над 3000 домакинства ще получат нови климатици, пелетни котли и камини, за да дишаме по-чист въздух.
– Съвместно с държавните структури подготвяме терените на Северната индустриална зона и се надявам скоро да имаме инвеститори и работни места.
– Завършва проектирането на инфраструктурата на „Звездите“ и ще стартираме проектиране на други квартали а от следващата година, ще започне и благоустройството им.
– Жителите и гостите на Видин ще се радват на обновения крайдунавски парк, като предстои да се сложат нови пейки, ново осветление, видеонаблюдение и изненади за нашите деца.
– Започват ремонтите в малките населени места, както и поставяне на енергоспестяващо осветление и видеонаблюдение. Сигурността на жителите е основен приоритет за мен.
– Стартират ремонтите на протеклите социални жилища, пазара, младежкия дом, детските градини и някои училища.
– Стартират полагането на нова маркировка, изкърпването на дупки и поставянето на знаци.
И накрая: Засаждаме много цветя (изградихме нова поливна система в крайдунавския парк), за да превърнем Видин в Перлата на Дунав.
Пожелавам на моите „доброжелатели“ и платените им „граждани“ в социалните мрежи, да паркират колите си на новите паркинги, да се разходят по новите алеи и да се любуват на цветята в градската градина.

Тук можете да видите поста на кмета и снимки, който е публикувал:
Facebook

ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder