Инвестиционно предложение от „Вида Металс Рисайклинг ООД“

От: „Вида Металс Рисайклинг“ ООД, ЕИК 206033767, седалище и адрес на управление област София, община Столична, гр. София 1527, район Оборище, ул. „Христо Ковачев“ № 32, тел.: 0883999833

СЪОБЩАВА:

На основание чл. 4, ал. 2 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка въздействието върху околната среда, на всички заинтересовани лица и обществеността, че има следното инвестиционно предложение: „За извършване на дейности по събиране, нарязване (без шредиране), компактиране на отпадъци (ОЧЦМ, НУБА, ИУМПС, ИУЕЕО, отпадъци от опаковки и други. Дейностите предстои да се извършат на територията на площадка с площ 6359 кв.м. собственост на фирма „Вида Металс Рисайклинг“ ООД.

Площадката ще бъде разположена в село Орешец, община Димово, местност Калника. Видин Най-близките населени места са: гр. Белоградчик, с. Ружинци, гр. Димово. Село Ореец се намира на 55 км от гр. Видин и на 58 км от град Монтана.

Всички, които желаят да се запознаят с инвестиционното предложение могат да го направят в централния офис на компанията на адрес: гр. София, ул. Христо Ковачев № 32.

Писмени становища и мнения се приемат в РИОСВ- гр. Монтана, ул. “Юлиус Ирасек“ 4.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder