Бойфренд дънки – с какво да ги носите

Бойфренд дънки – с какво да ги носите

Бойфренд дънките остават в модните тенденции. Те са толкова обичани от нежния пол, че момичетата не бързат да се разделят с този удобен модел. Свободното прилепване, така да се каже все едно „от рамо на мъж“, прави дънките интересни и нетривиални. Нека да се потопим в историята и да разберем как се е появил този стил при дънките като цяло, както и как дънките-бойфренд се различават от останалите дамски дрехи.

Как изглеждат дънките-бойфренд

Бойфренд – модел дънки с ниска талия и широки в крачолите. Очевидно са леко съкосени, но стоят прибрани при носене. Ръбовете могат да бъдат сурови, като отдолу стърчат конци. Разбира се, от дните на Кейти Холмс, дънките са претърпели някои промени, за да адаптират кройката към женската фигура.

За кого са подходящи дънките бойфренд?

Дънките-бойфренд са универсални и пасват на почти всички видове момичета. Изобилието от модели ви позволява да изберете най-добрата кройка за определена фигура. Когато пазарувате, вземете предвид няколко точки:

–              височина;

–              тип тяло.

Ако сте с  миниатюрна фигура и нисък ръст, разгледайте по-отблизо тесни дънки без извивки. Реверите във моделите бойфренд дънки визуално скъсяват краката. Високата талия и денимът с права кройка със спретнати линии са друг сигурен вариант за ниски момичета.

На стройните, високи момичета чудесно ще седят широки бойфренд дънки. Те подчертават крехкостта на женската фигура. Панталоните могат да бъдат прави и стеснени, светли и тъмни. Високата талия ще придаде добър акцент върху тънката талия и височината.

Как бойфренд дънките се различават от дънките на мама?

Мамините дънки или „дънките на мама“ водят началото си през 80-те и 90-те години. В онези години жените носеха дънки със свободна кройка с висока талия. Отдолу те се стесняваха леко. Ръбовете на този стил могат да бъдат прибрани, зашити и с изпъкнали конци. Мамините дънки подчертават благоприятно фигурата и удължават краката. Бойфренд дънките много приличат на този стил. И както всичко, което произлиза от нашите майки – бойфренд дтънките са чудесно стилно попълнение за гардероба на всяко момиче.

Не сте сигурни как да съчетаете бойфренд дънките? Сложете бели маратонки, сини дънки и огромен черен пуловер от кашмир. Като прическа е подходящ висок, спокоен кок.

Източник: stylezone.bg

 

Сподели в социалните мрежи:
Тагове:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder