Лек автомобил изгоря след сблъсък с пътнически влак в района на село Дъбова махала

Лек автомобил изгоря след сблъсък с пътнически влак в района на село Дъбова махала

Вчера около 18,00 ч. на път 1060, община Брусарци, с посока на движение от с. Княжева махала към път ІІІ – 112, 63-годишен водач от село Крива бара, общ. Брусарци, при управление на лекия си автомобил „Ситроен Ксара Пикасо 1.6″ с монтанска регистрация преминава през ж.п. прелез в близост до село Дъбова махала, без да се съобразява с подадения забранителен звуков и светлинен сигнал на светофарната уредба, при което е блъснат от пътнически влак, движещ се от гр. Видин към гр. Брусарци, управляван от 46-годишен машинист от гр. Видин.
При реализираното ПТП лекият автомобил се самозапалва и изгаря, а на локомотива са причинени минимални материални щети. Водачът на лекия автомобил е транспортиран в МБАЛ Лом, където е прегледан от екип на ЦСМП. При прегледа не са установени фрактури, а охлузни рани по тялото. Пострадалият е изписан за домашно лечение.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ Лом, която е извършила оглед. На водача на лекия автомобил е съставен акт по ЗДвП. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 343 ал.1, буква „а“ във вр. с чл. 342 , ал. 1 от НК.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder