Подписан е договорът за основен ремонт на закритата лекоатлетическа писта във Видин

Подписан е договорът за основен ремонт на закритата лекоатлетическа писта във Видин

Срокът за изпълнение на проекта е 11 месеца

Договорът е сключен между Община Видин и Министерството на младежта и спорта и бе подписан вчера, на 29 юни. Сумата, която се отпуска от Министерството за основен ремонт на закритата лекоатлетическа писта е малко над 700 хиляди лева. Обектът е сред десетте в страната, получили финансиране по реда на Наредба № 4 за финансово подпомагане на изграждането и обновяването на спортни обекти – държавна и общинска собственост.

Предвидените строително-ремонтни дейности по проект „Основен ремонт на закрита лекоатлетическа писта – гр. Видин“ включват ремонт на покрива, фасадата, на коридори, санитарни и административни помещения, тренировъчна зала и склад, лекоатлетическа зала, подмяна на водопровод, канализация и ел. инсталация.

С реализирането на предвидените дейности ще се подобрят условията за спортуване, което ще насърчи работата на треньори и учители, на трениращите в спортни клубове деца и на професионалните състезатели. Това ще доведе до увеличаване на броя на децата и младежите, упражняващи физически занимания и спорт, както и ще подобри спортно-техническите резултати, което е и целта на проекта.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder