За девета поредна година Видин е домакин на Национален мотосъбор

За девета поредна година Видин е домакин на Национален мотосъбор

Видин за девета поредна година е домакин на Национален мотосъбор, който ще се проведе на 5 и 6 август на територията на панаирния комплекс до средновековната крепост „Баба Вида“. Организатор е мотоклуб „Северозападни мотори – Видин “(„Northwest motors“), с подкрепата на Община Видин.

Съборът събира любители на моторите, високите скорости и рок музиката от цялата страна и чужбина. По традиция в двата дни на събора се провеждат състезания по драг, стънт шоу, забавни игри, томболи и рок концерти.

Официалното откриване ще бъде в петък, в 19:00 часа в панаирния комплекс до крепостта „Баба Видин “. В първата вечер са организирани забавни игри и рок концерт на видинската група „Мегахерц“. В съботния ден участниците, които се очаква да са над 200 мотористи от различни клубове в страната и чужбина, ще направят почетна обиколка на Видин, която ще се съчетае и с организирания парад на ретро автомобили. Мотосъборът ще продължи на летището край Иново със състезание по драг и стънт шоу, в следобедните часове на територията на панаирния комплекс мотористите ще участват в различни игри с много награди, като голямата награда организаторите засега запазват в тайна.

Вечерта на откритата сцена свирят групите „Сакар“и „Шеки Бенд“. Руси Тенев, вокалист на група „Сакар“, за първи път ще пее във Видин и групата ще заложи на хеви метала и кавъри на Maiden, Judas, Helloween. Феновете на групата ще чуят и авторска музика от албума на групата „Самодива“, допълват организаторите на мотосъбора.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder