Digital4Vidin представи възможностите за развитие в дигиталната среда

Digital4Vidin представи възможностите за развитие в дигиталната среда

Пилотното издание на конференцията събра водещи специалисти в бранша

Под мотото “Големите възможности в малките градове” премина пилотното издание на конференцията Digital4Vidin, която се проведе на 26 ноември 2022 година в дунавския град.

Целта на конференцията бе да представи на хората в града, различни възможности, които дигиталната среда предоставя. Акцентът падна върху водещите теми за дигитален маркетинг, предприемачество, технологии, подкасти и разбира се – личностно израстване. Беше засегната темата за важността на дигиталната комуникация както за бизнесите, така и за личния брандинг.

Програмата на събитието бе разделена в две части – споделяне на добри практики в сферата на дигиталния маркетинг и предприемачество и споделяне на лични истории на вдъхновяващи хора. Модератор на събитието беше Александра Мирчева, благодарение на която публиката беше стимулирана да задава въпроси и да поддържа будна дискусия. “Активността на аудиторията, която видяхме по време на това събитие по никакъв начин не отстъпва на тази, на която сме свидетели по време на големи глобални конференции. Това доказва, че град Видин има нужда от подобен тип форуми, които да събират на едно място растящата общност от светли, интелигентни и предприемчиви хора в града и да им дава платформа за обмяна на опит, знания и идеи”, сподели Ана Ценова, инициатор и посланик на Digital4Vidin.

Конференцията беше открита от Маргарита Милчева – Младежки медиатор към Община Видин, която сподели радостта си от случването на конференцията и готовността на Община да застане зад събитието и в бъдеще.

Digital4Vidin е част от мащабната мрежа от инициативи, обединени под името Digital4, които Internet Media Group организира на територията на цялата страна. През 2023 година пилотни издания на Digital4 конференции се предвиждат също и в градовете Благоевград, Плевен, Атина и Истанбул.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder